Connect
To Top

Ιστορική συγκέντρωση της Βαρβάρας Μητλιάγκα επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΝΤΟΣ – Ενωτική Τοπική Συμφωνία» και υποψήφια Δήμαρχος Σερρών στην πλατεία Ελευθερίας! «Τώρα είναι η ώρα για την Μεγάλη Αλλαγή»

Σε μια κατάμεστη από πολίτες των Σερρών πλατεία Ελευθερίας, που «ξεχείλιζε» το πάθος και ο παλμός, το βράδυ της Πέμπτης (05/10) η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΝΤΟΣ – Ενωτική Τοπική Συμφωνία» Βαρβάρα Μητλιάγκα έστειλε μήνυμα νίκης στην κάλπη της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια ιστορική συγκέντρωση, καθώς είχε πολλά χρόνια να γίνει ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας και η Βαρβάρα Μητλιάγκα το τόλμησε και πέτυχε να γεμίσει την πλατεία από πολίτες που ζητούν «εδώ και τώρα τη Μεγάλη Αλλαγή στο Δήμο Σερρών».

«Πάμε για τη μεγάλη Νίκη, πάμε να ολοκληρώσουμε αυτό το μικρό θαύμα που ξεκίνησε με την απόφαση όλων μας να αλλάξουμε τον Δήμο μας!», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη και μέσα σε αποθέωση η Βαρβάρα Μητλιάγκα, προσθέτοντας:

«Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Το δείχνετε με την παρουσία σας εδώ σήμερα!».

Παράλληλα, η κα Μητλιάγκα τόνισε εμφατικά πως «εμείς είμαστε έτοιμοι. Έτοιμοι  ν΄ αλλάξουμε την πορεία της πόλης και των χωριών μας, με όλες και όλους εσάς μαζί. Με την κοινωνία μας «ΕΝΤΟΣ», σε μια ενωτική τοπική συμφωνία, μια δέσμευση ν’ αλλάξουμε επιτέλους τα πράγματα».

«Εμείς αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε τα ηνία του Δήμου Σερρών γιατί δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη στασιμότητα», ανέφερε στη συνέχεια η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών και συνέχισε:

«Γιατί αγαπάμε την ευθύνη και τη δουλειά. Εδώ και χρόνια δεν είδαμε κανένα μεγάλο στόχο, κανένα όραμα για το που θα πάνε οι Σέρρες τα επόμενα 10, 15 χρόνια. Ποιοι θα ζουν εδώ και με ποιες συνθήκες! Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση των χωριών μας, την απαξίωση που βιώνουν όταν το νερό και οι δρόμοι είναι ακόμα ζητούμενα το 2023.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με ένα μοντέλο διοίκησης συγκεντρωτικό, «ημετέρων» και κολλητών, που αγνοεί ακόμα και τους συνεργάτες τους και βλέπει ως διακοσμητικά στοιχεία τους φορείς της πόλης».

«Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο για την επιστροφή των Σερρών στην παραγωγή. Χρειαζόμαστε ένα οργανωμένο σχέδιο προσέλκυσης επενδύσεων που θα φέρει εισόδημα στον τόπο μας. Κι αυτός είναι ο στόχος μας, να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής», τόνισε εμφατικά η Βαρβάρα Μητλιάγκα, σπεύδοντας προσθέσει:

«Γιατί όσοι ασχολούνται με τα κοινά, πολύ περισσότερο ένας δήμαρχος είναι ικανοποιημένοι όταν βλέπουν τους συνδημότες να ζουν καλά. Όταν βλέπουν προκοπή, χαρούμενους ανθρώπους, μαγαζάτορες ικανοποιημένους».

Σε εκείνο το σημείο η επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΝΤΟΣ», εξαπέλυσε «βέλη» στην απερχόμενη δημοτική αρχή, λέγοντας πως «δεν θα αλλάξουν ποτέ την κατάσταση όσοι κάνουν απλά δημόσιες σχέσεις. Την κατάσταση θα την αλλάξουν εκείνοι που έχουν όραμα, μακροχρόνιο πλάνο που θα μετρηθεί σε αποτελέσματα. Απόψε δεσμεύομαι μπροστά σας ότι θα είμαι πρώτα απ’ όλα Δήμαρχος που θα αναλαμβάνει τις ευθύνες του και δε θα μετράει το κόστος για τα επόμενα πολιτικά του βήματα».

Κλείνοντας την ομιλία της η Βαρβάρα Μητλιάγκα μέσα σε θερμό χειροκρότημα από τους ενθουσιασμένους πολίτες, ανέφερε τα εξής:

«Είναι μεγάλη η συγκίνησή μου να βλέπω μια τέτοια συγκέντρωση, να βλέπω ότι οι άνθρωποι της πόλης και του Δήμου μου εμπνεύστηκαν από εμένα και αποφάσισαν να πορευτούν μαζί μας, μαζί με τον συνδυασμό μας.

Εισπράττουμε από παντού την ελπίδα, ότι τώρα είναι η ώρα για την Μεγάλη Αλλαγή. Τώρα είναι η ώρα για τον Δήμο Σερρών που αξίζουμε.

Τολμηρά θα αλλάξουμε την Ιστορία και θα ολοκληρώσουμε αυτό τον άθλο.  Πάμε να δικαιώσουμε τα όνειρα των παιδιών μας, να ζωντανέψουμε ξανά τον τόπο μας και να κάνουμε το Δήμο Σερρών αυτό που ονειρευτήκαμε. Αυτό που μπορεί και δικαιούται να είναι. Με τη νίκη!».

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η κρίση είναι για πολλούς προβλήματα και μιζέρια… για κάποιους άλλους όμως είναι δημιουργικότητα και ευκαιρίες. Αυτό που χρειάζεται είναι αισιοδοξία και ελπίδα, ελπίδα και αισιοδοξία… και περισσότερη δουλειά! Κάπως έτσι , ξεκίνησε αυτή η ιδέα… η ιδέα που έχει ένα γοητευτικό όνομα…. Beautiful Life.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Mail:

Τηλέφωνο: