Connect
To Top

Στοΐλας Ελευθέριος: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Σκοτούσσης με τη Νέα Πορεία του Γεώργιου Κουτσάκη.

Οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου πλησιάζουν κι ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Σκοτούσσας Ελευθέριος Στοΐλας είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Νέα Πορεία του Γεώργιου Κουτσάκη.

Τα σενάρια,οι πρακτικές,τα συμφέροντα,οι υποσχέσεις,οι συναλλαγές,οι κακίες,ο φθόνος,οι συκοφαντίες και οι λυκοφιλίες είναι χαρακτηριστικά τα οποία συναντάμε καθημερινά στην κοινωνία μας και λόγω αυτών χάνεται η ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο με ανθρώπους άξιους και τίμιους.

Η ιστορία μας έχει διδάξει πως αυτές οι πρακτικές μόνο κακό έχουν κάνει. Τέλος θητείας, λοιπόν και ο λογαριασμός έρχεται σ’όλους μας. Η διαδρομή όλων είναι γνωστή στην κοινωνία που ζούμε και δεν διαγράφεται αρκεί να την βλέπουμε. Για τις πρακτικές και τα ψέματα σε θέματα διαχείρισης της ΔΕΥΑΗ και όχι μόνο που μας ντροπιάσανε σε όλη την Ελλάδα έχω να πω πως αντί για μια συγγνώμη στους δημότες μας χρίζονται υποψήφιοι και διεκδικούν να γίνουν και πάλι διαχειριστές. Σε αυτήν την προσπάθεια χρησιμοποιούν ανιστόρητους και συκοφάντες υποψήφιους απέναντι σε εμάς που επι 4 χρόνια ματώσαμε για να βρει η ΔΕΥΑΗ τον βηματισμό της και να νοικοκυρευτεί. Είναι αδύνατον να καταλάβω αυτούς τους υποψήφιους που δικαιολογούν τη στάση τους στους δικούς τους ανθρώπους και στην κοινωνία. Δεν απάντησαν ακόμη εάν αυτή η διαχείριση ήταν από σκοπιμότητα ή από ανικανότητα, σε κάθε περίπτωση θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Πάντως συνέβη ένα από τα δύο! Δεν απάντησαν γιατί μας κορόιδεψαν όλους και κυρίως τους κατοίκους του Παλαιοκάστρου στους οποίους έλεγαν ότι η διακοπή του νερού οφειλόταν στην ποιότητα του νερού και μοίραζαν νερά στους κατοίκους με τον τοπικό αντιδήμαρχο ,χωρίς ντροπή, ενώ η διακοπή οφειλόταν στο ότι η ΔΕΗ δεν πληρωνόταν επι 4 έτη. Να μια επιμελώς κρυμμένη αλήθεια. Άρα τα γνωρίζαν όλα!

Έχω δώσει όρκο να προστατέψω τους δημότες μου από όλους αυτούς που με τακτικές και ψέματα κάνουν πολιτική καριέρα ζημιώνοντας την κοινωνία μας. Ο Αβραάμ Λίνκολν 16ος πρόεδρος της Αμερικής είχε πει «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό». Παρόλο που εδώ και αρκετό καιρό πολιτικοί μου αντίπαλοι με συκοφαντούν συνεχώς τους απαντώ πως άδικος είναι ο κόπος τους, αυτοί ενοχλούνται καθώς λέω αλήθειες!

Οι άσκοπες αντιπαραθέσεις,οι ζήλιες και οι κακίες δεν ωφελούν, στα χωριά μας έχουμε μείνει λίγοι και η κοινωνική συνοχή είναι ακόμα πιο αναγκαία τη δεδομένη χρονική στιγμή ! Οι ετεροδημότες που αναγκαστικά ξενιτεύτηκαν νοσταλγούν τον τόπο τους και επιθυμούν να γυρίσουν σε ένα περιβάλλον υγιές. Προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να στοχεύσουμε όλοι μας. Αυτό έκανα πάντα χωρίς διακρίσεις των δημοτών και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη προσφορά απέναντι στον τόπο μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σ’όλους τους υποψήφιους και να μην ξεχνάμε πως η πολιτική δεν είναι ξεκομμένη από την ηθική!

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η κρίση είναι για πολλούς προβλήματα και μιζέρια… για κάποιους άλλους όμως είναι δημιουργικότητα και ευκαιρίες. Αυτό που χρειάζεται είναι αισιοδοξία και ελπίδα, ελπίδα και αισιοδοξία… και περισσότερη δουλειά! Κάπως έτσι , ξεκίνησε αυτή η ιδέα… η ιδέα που έχει ένα γοητευτικό όνομα…. Beautiful Life.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Mail:

Τηλέφωνο: