Connect
To Top

Σολομός με σάλτσα τσίλι

Μόνο με τρία υλικά

Υλικά

  • 1 φιλέτο σολομού 120 γρ.
  • 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα τσίλι
  • 184 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Βήμα 2

Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σολομό, με τη σάλτσα τσίλι και τα κρεμμυδάκια.

Βήμα 3

Τοποθετήστε το φιλέτο σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αδειάστε με το κουτάλι τη σάλτσα που έχει περισσέψει πάνω από το σολομό.

Βήμα 4

Ψήστε για 12- 15 λεπτά, μέχρι ο σολομός να ψηθεί αλλά να είναι ακόμα τρυφερός.

Πηγή:newsbeast.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Άρωμα Κουζίνας

Η κρίση είναι για πολλούς προβλήματα και μιζέρια… για κάποιους άλλους όμως είναι δημιουργικότητα και ευκαιρίες. Αυτό που χρειάζεται είναι αισιοδοξία και ελπίδα, ελπίδα και αισιοδοξία… και περισσότερη δουλειά! Κάπως έτσι , ξεκίνησε αυτή η ιδέα… η ιδέα που έχει ένα γοητευτικό όνομα…. Beautiful Life.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Mail:

Τηλέφωνο: