

Μόνο με τρία υλικά
Υλικά
- 1 φιλέτο σολομού 120 γρ.
- 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα τσίλι
- 184 φλ. τσαγιού φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σολομό, με τη σάλτσα τσίλι και τα κρεμμυδάκια.
Βήμα 3
Τοποθετήστε το φιλέτο σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αδειάστε με το κουτάλι τη σάλτσα που έχει περισσέψει πάνω από το σολομό.
Βήμα 4
Ψήστε για 12- 15 λεπτά, μέχρι ο σολομός να ψηθεί αλλά να είναι ακόμα τρυφερός.
Πηγή:newsbeast.gr