Connect
To Top

Ζυμαρικά με καπνιστό σολομό και σπανάκι

Εύκολη και νόστιμη συνταγή

Υλικά

  • 100 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας
  • 1 κ. γλ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. σπανάκι
  • 75 γρ. τυρί κρέμα
  • Ξύσμα και χυμό από 1/2 λεμονιού
  • 75 γρ. καπνιστός σολομός, κομμένος σε φέτες
  • Λίγο βασιλικό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Βήμα 2

Ταυτόχρονα, ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και μαγειρέψτε το σκόρδο για 1- 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το σπανάκι και συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι να μαραθεί. Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το ξύσμα και το χυμό μεμονιού και λίγο μαύρο πιπέρι.

Βήμα 3

Σουρώστε τα ζυμαρικά, αλλά κρατήστε μερικές κουταλιές από το νερό τους.

Βήμα 4

Προσθέστε τον σολομό, τον βασιλικό και τα ζυμαρικά στη σάλτσα, μαζί με το νερό. Ανακατέψτε και αλατοπιπερώστε, ανάλογα με τη γεύση, πριν σερβίρετε.

Πηγή:newsbeast.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Γεύσεις

Η κρίση είναι για πολλούς προβλήματα και μιζέρια… για κάποιους άλλους όμως είναι δημιουργικότητα και ευκαιρίες. Αυτό που χρειάζεται είναι αισιοδοξία και ελπίδα, ελπίδα και αισιοδοξία… και περισσότερη δουλειά! Κάπως έτσι , ξεκίνησε αυτή η ιδέα… η ιδέα που έχει ένα γοητευτικό όνομα…. Beautiful Life.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Mail:

Τηλέφωνο: