Connect
To Top

ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Μπορεί η επίσκεψη της προέδρου της επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 2021 να ήταν ολιγόωργη, η επιχείρηση προστασίας της …υψηλής προσκεκλημένης ήταν αντάξια ΠτΔ!

Τα αστυνομικά μέτρα ήταν δρακόντεια, η επιχείρηση ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής, με ελέγχους στα σημεία επίσκεψης της κ. Αγγελοπούλου! Η φύλαξη δε την ώρα της επίσκεψης παραπάνω από εμφανής και για αρκετούς άξια απορίας η τόση κινητοποίηση (η αστυνομία κάνει απλά τη δουλειά της, αναλόγως των εντολών που δέχεται). Η δε προεδρίνα, άκουσα, πως προσγειώθηκε εις τα Σέρρας με ελικόπτερο και δεν ήρθε με αυτοκίνητο όπως η πλέμπα οι υπουργοί που μας επισκέπτονται κατά καιρούς, μόλις χθες δηλαδή!

Πρώτος σταθμός το δημαρχείο Σερρών όπου την υποδέχτηκαν δήμαρχος, βουλευτές – πλην Κ. Καραμανλή (!) – αντιπεριφερειάρχης, αντιδήμαρχοι και περίεργοι που είδαν κόσμο και σταθήκαν ή έπιναν το καφεδάκι τους και είπαν ας δούμε και τη Γιάννα πως φαίνεται από κοντά ή – κυρίως – τι παραδοσιακό φοράει, ως μας έχει συνηθίσει το 2021 που τιμούμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση και ως προεδρίνα της Επιτροπής.

Η κ. Αγγελοπούλου φυσικά δεν μας απογοήτευσε καθόλου!!! Μαύρο σύνολο με πανωφόρι – σακάκι – μακεδονικό γιλέκο, εντυπωσίασε, ως συνήθως! Γιατί πολλά μπορείς να πεις για τη Γιάννα, αλλά για την κομψότητά της μόνο καλά! Μας τίμησε όπως έπρεπε.

Μετά την υποδοχή ανέβηκαν στο δημαρχείο – περιστερώνα, που ευτυχώς έχει ευπρεπιστεί αρκετά, αν και προσωπικά θα προτιμούσα την υποδοχή στο κτήριο της Νομαρχίας ή Διοικητήριο ή Αντιπεριφέρεια, γιατί αυτό είναι το σωστό μέρος για τους υψηλούς καλεσμένους και όχι ο περιστερώνας της Πλατείας Ελευθερίας… καμία σχέση πως να το κάνουμε. Αλλά εκεί εδρεύει ο αντιπεριφερειάρχης και οικοδεσπότης είναι ο δήμαρχος, οπότε σιγά μην πάρει τα πρωτεία άλλος. Όμως… όμως… όμως… το δημαρχείο μας, όσο κι αν έχει ανακαινιστεί και ευπρεπιστεί, εξακολουθεί να είναι ολίγον ντροπή σε σχέση με το κόσμημα – για τα Σερραϊκά δεδομένα – της πρώην Νομαρχίας.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του Δημαρχείου δεν έχει το συγκεκριμένο άρθρο, γιατί μετά από 20 χρονάκια, οι εικόνες είναι πλέον καρτουνίστικες, επαναλαμβανόμενες και άνευ ουσίας- τα συνολάκια τα είδαμε έξω καλύτερα, φωτισμένα από το φως του ήλιου και οι διαφορές στην κομψότητα, την επιβλητικότητα, ήταν εμφανείς!!! Κάποιες κυρίες ως συνήθως έκλεψαν όλες τις ματιές!!! Κέρδισε η απλότητα, ως συνήθως!!!

Κατατέθηκαν στεφάνια στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παππά και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο Σύλλογο Βλάχων Γ. Ολύμπιος, με την εκδήλωση της Ομοσπονδίας των Βλάχων.

Η πάντα … χαμογελαστή (!) κ. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη νομίζω πως έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις!!!

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Πολιτικοί Σχολιασμοί

Η κρίση είναι για πολλούς προβλήματα και μιζέρια… για κάποιους άλλους όμως είναι δημιουργικότητα και ευκαιρίες. Αυτό που χρειάζεται είναι αισιοδοξία και ελπίδα, ελπίδα και αισιοδοξία… και περισσότερη δουλειά! Κάπως έτσι , ξεκίνησε αυτή η ιδέα… η ιδέα που έχει ένα γοητευτικό όνομα…. Beautiful Life.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Mail:

Τηλέφωνο: