Connect
To Top

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ… ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΡΓΟ “ΦΑΝΤΑΣΜΑ” ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ

Ψάχνει κάποιον αθλητικό σύλλογο από γειτονικούς νομούς για να λειτουργήσει τη “γούρνα” του Ροδολίβους, η Δ.Α. του Δήμου Αμφίπολης. Μακάρι να βρεθεί, γιατί από πεταμένα λεφτά σε “μεγαλόπνοα” έργα, έχουμε “πνιγεί”!

Αυτό είναι το ανοιχτό, ολυμπιακών διαστάσεων, κολυμβητήριο του Ροδολίβους… ακόμη ένα “μεγαλόπνο” έργο, που ποτέ δεν λειτούργησε…!

Με τις καλύτερες προθέσεις δόθηκαν τα χρήματα, εκτελέστηκε το έργο… αυτό το πιστεύουμε. Όμως, ποια μυαλά, αλήθεια, πίστεψαν πως, ένα ανοιχτό κολυμβητήριο, σε μία περιοχή όπως το Ροδολίβος, που έφθινε πληθυσμιακά από τότε – αρχές του 2000 – θα μπορούσε να λειτουργήσει; Πενηντάρα πισίνα στο Ροδολίβος; Ούτε οι Σέρρες είχαν τέτοια πισίνα – και ακόμη δεν έχουν 20 χρόνια μετά. Αν ο στόχος ήταν να υπάρχουν υποδομές που θα αποτελέσουν κίνητρο για να μείνουν οι νέοι στην περιοχή, τότε μάλλον από λάθος κίνητρο ξεκίνησαν… χρειάζονται πολλά διαφορετικά κίνητρα για να μείνουν οι νέοι στα χωριά τους.

Είναι αθλητικές εγκαταστάσεις με υψηλό κόστος λειτουργίας, που δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να στηρίξει ο φτωχός δήμος.

Από όσο γνωρίζουμε, η Δ.Α. θέλει να βρει κάποιον αθλητικό σύλλογο από Δράμα ή Καβάλα μάλλον, για να έρθουν σε συμφωνία, ώστε να αναλάβουν να λειτουργήσουν το ανοιχτό κολυμβητήριο. Το κόστος λειτουργίας είναι υψηλό, δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφέρει να λειτουργήσει το κολυμβητήριο με έξοδά του κάποιος σύλλογος και αν θα μπορεί να τα βγάλει από τα παιδιά και τους κατοίκους της περιοχής. Το βλέπω λίγο δύσκολο, αλλά μακάρι να γίνει.

Το ερώτημα που μένει πάντως είναι, αν ήταν ή όχι τελικά, πεταμένα λεφτά, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις ανάλογων έργων, ‘

Ήταν ή όχι λαϊκίστικη ενέργεια προς άγραν ψήφων; Και αν δεν ήταν αυτό, τότε ήταν κάτι ίσως ακόμη χειρότερο. Έργο με “‘οραμα” που δεν είχε αντίκρισμα στην πράξη, άρα από ανίκανους “οραματιστές”. Μετά από δύο δεκαετίες… ε, νομίζω τα συμπεράσματα μπορούν να βγουν.

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Πολιτικοί Σχολιασμοί

Η κρίση είναι για πολλούς προβλήματα και μιζέρια… για κάποιους άλλους όμως είναι δημιουργικότητα και ευκαιρίες. Αυτό που χρειάζεται είναι αισιοδοξία και ελπίδα, ελπίδα και αισιοδοξία… και περισσότερη δουλειά! Κάπως έτσι , ξεκίνησε αυτή η ιδέα… η ιδέα που έχει ένα γοητευτικό όνομα…. Beautiful Life.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Mail:

Τηλέφωνο: