Connect
To Top

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΝΑΝΟΥ ΜΗΤΡΑΚΑ: ΣΤΟ FAIRYTALE ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Με σύμμαχο την πολυετή της πείρα στο παιδικό ρούχο, η κ. Πασχαλία Νάνου Μήτρακα μαζί με την κόρη της Ελίνα, προσφέρουν στο FAIRYTALE τις πιο όμορφες προτάσεις για τα ρούχα των παιδιών σας.

Δύο εβδομάδες πριν το Πάσχα, οι έμποροι των Σερρών με αγωνία παρακολουθούν την πορεία της πανδημίας και περιμένουν να δουν πελάτες στα καταστήματά τους. Παράλληλα με περισσή φροντίδα έχουν ετοιμαστεί ώστε να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους καταναλωτές. Σε ότι αφορά το παιδικό ρούχο είναι η περίοδος που κάθε χρόνο γίνεται το μεγαλύτερο κομμάτι του τζίρου. Η κ. Πασχαλία Νάνου Μήτρακα, με πολυετή δραστηριότητα στο παιδικό ρούχο, τονίζει πως είναι η πιο σημαντική περίοδος για το δικό τους είδος.

“Ο τζίρος του Πάσχα ήταν πάντα το 70% του τζίρου των καταστημάτων μας. Το Πάσχα καλύπταμε τις υποχρεώσεις του χρόνου. Αυτή τη στιγμή δεν γίνεται καν λόγος για αυτό. Εμείς απλά ελπίζουμε πως θα ανοίξουμε κανονικά. Έχω πει πολλές φορές πως πρέπει να ανοίξουν οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Παράλληλα, πρέπει να ανοίξουμε χωρίς ραντεβού για να μπορεί ο καταναλωτής να ψωνίζει πιο ελεύθερα. Όλα τα καταστήματα είναι πανέτοιμα. Οι έμποροι κάνουν τις παραγγελίες τους μήνες πριν, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα προκύψει, οπότε όλα αυτά είναι εμπορεύματα που θα έρθουν στα μαγαζιά και πρέπει να πληρωθούν”.

Το FAIRYTALE, το κατάστημα παιδικών ενδυμάτων που διατηρεί η κ. Νάνου μαζί με την κόρη της Ελίνα τα τελευταία 5 χρόνια, προσφέρει μεγάλη ποικιλία βρεφικών, παιδικών και εφηβικών ρούχων. Η επιχείρηση συνεργάζεται με πολλές, κορυφαίες στο είδος τους εταιρείες και δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή, να επιλέξει μέσα από μία τεράστια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και κυρίως … τιμών.

“Σε εμάς θα βρουν τα πάντα στην κυριολεξία. Από ηλικία 0 έως και 16, για αγόρια και κορίτσια. Θα πρέπει ο κόσμος να μας επισκεφτεί για να δει το εμπόρευμα από κοντά, γιατί η ποικιλία είναι τεράστια. Φέτος ειδικά, υπάρχει τεράστια ποικιλία ρούχων, γιατί ευελπιστούσαμε πως μετά το κύμα του κορωνοϊού των περασμένων μηνών, θα δουλεύαμε φέτος το Πάσχα κανονικά. Υπάρχουν ρούχα για όλες τις ηλικίες, για όλες της ώρες και στιγμές, σε μεγάλη ποικιλία τιμών. Μπορεί ο γονιός ή η νονά, ο νονός, να ντύσουν το παιδί ή το βαφτιστήρι τους πολύ οικονομικά, με ρούχα άριστης ποιότητας, μοντέρνα και πανέμορφα!”

Στο FAIRYTALE λειτουργεί και ξεχωριστό τμήμα βάφτισης, όπου υπάρχουν ολοκληρωμένες προτάσεις για την πιο ονειρεμένη βάφτιση.

“Στον πρώτο όροφο του καταστήματός μας, λειτουργεί ξεχωριστό τμήμα βάφτισης, με ολοκληρωμένες προτάσεις. γα τον νονό και τη νονά. Εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε, δίνοντας δικές μας προτάσεις ή ακούγοντας τις δικές τους ιδέες για το θέμα της βάφτισης. Υπάρχει μεγάλη εμπειρία και σε αυτό το κομμάτι, για μία πολύ όμορφη βάφτιση”.

Η κ. Νάνου δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο του εμπορίου και κυρίως στο χώρο του παιδικού ρούχου. Τώρα πια η επιχείρηση περνά στην επόμενη γενιά. Η κόρη της Ελίνα, συνεχίζει την επιχείρηση. Μαζί με την μητέρα της, φροντίζουν ώστε να προσφέρουν τις καλύτερες προτάσεις στους καταναλωτές. Εδώ και 5 χρόνια, από την ώρα που αποδεσμεύτηκαν από την υποχρέωση της εκπροσώπησης μιας μόνο εταιρείας και δημιουργήθηκε το FAIRYTALE, αναζητούν συνεχώς ποιότητα, ποικιλία και οικονομία, με συνεργασίες με πολλές εταιρείες του χώρου.

“Εκείνο που θα ήθελα να τονίσω, είναι πως από την ώρα που φύγαμε από την “ομπρέλα” που βρισκόμασταν πολλά χρόνια και γίναμε ‘FAIRYTALE”, εγώ και η κόρη μου με πολύ αγάπη και χαρά εξυπηρετούμε τον κόσμο, φροντίζουμε ώστε να υπάρχει μεγάλη ποικιλία προτάσεων στο κατάστημα,, επιλέγουμε επώνυμες εταιρείες αλλά και οικονομικές προτάσεις και αυτό το καταφέρνουμε, ακριβώς γιατί υπάρχει πλέον η δυνατότητα συνεργασίας με πολλές εταιρείες. Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες των πελατών μας και έχουμε την ελευθερία να επιλέξουμε τα προϊόντα που θα φέρουμε στο κατάστημά μας, χωρίς να μας επιβάλλει κανείς συγκεκριμένα είδη. Εμείς περιμένουμε τους καταναλωτές να έρθουν να δουν από κοντά τα ρούχα και να επιλέξουν αυτό που επιθυμούν, γιατί πραγματικά θα βρουν τεράστια ποικιλία.

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Συνεντεύξεις

Η κρίση είναι για πολλούς προβλήματα και μιζέρια… για κάποιους άλλους όμως είναι δημιουργικότητα και ευκαιρίες. Αυτό που χρειάζεται είναι αισιοδοξία και ελπίδα, ελπίδα και αισιοδοξία… και περισσότερη δουλειά! Κάπως έτσι , ξεκίνησε αυτή η ιδέα… η ιδέα που έχει ένα γοητευτικό όνομα…. Beautiful Life.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Mail:

Τηλέφωνο: