Connect
To Top

MOMENTS BY EIRINI ARGΙRIADOU: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ!

Τα χειροποίητα κοσμήματά της, φορά η Ναταλία Γερμανού κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της! Πολλές γνωστές ηθοποιοί τα αγαπούν και τα επιλέγουν, ενώ οι στυλίστες της καθημερινής σειράς του ALPHA “ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ” έχουν επιλέξει να “ντύσουν” τους πρωταγωνιστές με κοσμήματα… από τις Σέρρες!!!

Κυρίες και κύριοι… η Ειρήνη Αργυριάδου, μας μιλά για την καταπληκτική της πορεία… πως από το μαγαζί στον όροφο της Σελεύκου, έφτασε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αγαπούν τα κοσμήματά της, παρουσιάστριες και ηθοποιοί των Αθηνών.

Η Ειρήνη, ήταν λογίστρια, αλλά μέσα της έκαιγε ασίγαστο το πάθος της για δημιουργία. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή κοσμημάτων ήταν μονόδρομος από ένα σημείο και μετά. Στα εννέα χρόνια που δούλευε ως λογίστρια, δεν σταμάτησε στιγμή να ασχολείται με το πάθος της, έφτιαχνε κοσμήματα για τις φίλες της ή για δώρα…

“Κάποια στιγμή ολοκληρώθηκε ο κύκλος αυτός και αποφάσισα να ασχοληθώ αποκλειστικά με το πάθος μου”, μας λέει η Ειρήνη. Έψαχνα για μαγαζί στο κέντρο της πόλης, δεν βρήκα και τελικά αποφάσισα να φτιάξω το μαγαζί μου σε όροφο. Ήταν ένα όνειρο ζωής που πήρε σάρκα και οστά το 2019″.

“Τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και σχεδιασμένα όλα αποκλειστικά από εμένα. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πηγή έμπνευσης. Μπορεί να είμαι στεναχωρημένη και να βγουν υπέροχα σχέδια ή μπορεί να είμαι χαρούμενη και να δημιουργήσω ξεχωριστά κοσμήματα”.

Κάθε κόσμημα είναι μοναδικό… Η Ειρήνη αγοράζει τα υλικά, χάντρες, διακοσμητικά, όλα ατσάλινα, πολύ καλής ποιότητας, δεν μαυρίζουν, είναι υποαλλεργικά….

“Κάθε κόσμημα είναι στιγμιαίας έμπνευσης. Κάθομαι μπροστά στα υλικά μου και αυτοσχεδιάζω. Αρχικά γίνεται το σχέδιο στο χαρτί και μετά το κατασκευάζω”.

Η προσπάθεια της Ειρήνης είχε άμεση ανταπόκριση στους Σερραίους. Μέσα σε ένα μήνα από τη στιγμή που άνοιξε το μαγαζί, έγινε γνωστό. Βοήθησαν τα social media, αλλά κυρίως το γεγονός πως τα κοσμήματα άρεσαν πολύ και η φήμη του MOMENTS by EIRINI ARGIRIADOU εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα.

“Είχα κάποιους ενδοιασμούς στην αρχή γιατί το μαγαζί ήταν σε όροφο. Όμως η αγάπη για τη δουλειά μου, το κυνήγι για τη δουλειά μου, απέδωσε καρπούς πολύ γρήγορα”.

Εδώ και αρκετό καιρό η Ειρήνη συνεργάζεται με την Ναταλία Γερμανού, η οποία αγαπά πολύ τα κοσμήματα του MOMENTS και τα επιλέγει για τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της κάθε Σαββατοκύριακο. Πως ξεκίνησε όμως αυτή η συνεργασία;

“Έγινε ξαφνικά. Ανέβαζα βιντεάκια στο instagram, αλλά στην αρχή είχα λίγους σχετικά followers. Έτυχε και είδε τη δουλειά μου η στυλίστρια της Ναταλίας Γερμανού, της άρεσε πολύ και επικοινώνησε μαζί μου. Τα κοσμήματά μου είναι πιο πολύ boho style, το στυλ δηλαδή της Ναταλίας. Έστειλα κοσμήματα στην εκπομπή, άρεσαν πολύ στη Ναταλία, γνωριστήκαμε καλύτερα, με κάλεσε στην Αθήνα, αλλά λόγω κορωνοϊού δεν βόλεψε να πάω ακόμη. Μετά τη Ναταλία, γνώρισα την Μυρτώ Αλικάκη, την Βίκυ Κάβουρα, την Αγγελική Δαλιάνη, την Λένα Παπαδοπούλου… η μία γνωριμία έφερνε την άλλη. Τον περασμένο Οκτώβριο, ήρθε η πρόταση για συνεργασία με την καθημερινή σειρά “ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ” που μεταδίδεται στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Ήταν πραγματικά μία “τρελή” πρόταση που ήρθε από το πουθενά…. όμως είναι η ανταμοιβή των κόπων μου, το αγαπώ, κυνηγάω πολύ τη δουλειά μου.”

Όσο για το ποια είναι τα όνειρά της;

“Το όνειρό μου είναι το MOMENTS, έγινε πραγματικότητα μεν, αλλά θέλω να βλέπω όλο τον κόσμο να φοράει τα κοσμήματά μου. Είναι τρομερή ικανοποίηση τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνουν καθημερινά στα socila media. Θεωρούν πως είμαστε φίλοι και αυτό για μένα είναι εξαιρετικό. Το λατρεύω το MOMENTS. Είναι μία εσωτερική ανάγκη η δημιουργία αυτή και θέλω να το φτάσω πολύ ψηλά”!

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Συνεντεύξεις

Η κρίση είναι για πολλούς προβλήματα και μιζέρια… για κάποιους άλλους όμως είναι δημιουργικότητα και ευκαιρίες. Αυτό που χρειάζεται είναι αισιοδοξία και ελπίδα, ελπίδα και αισιοδοξία… και περισσότερη δουλειά! Κάπως έτσι , ξεκίνησε αυτή η ιδέα… η ιδέα που έχει ένα γοητευτικό όνομα…. Beautiful Life.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Mail:

Τηλέφωνο: