Connect
To Top

Κάτια Φουρτούνη: Η όμορφη Σερραία στον τελικό του My Style Rocks

Είναι όμορφη, έχει απίθανο στυλ και είναι Σερραία… η Κάτια Φουρτούνη, βρίσκεται στον τελικό του My Style Rocks και την Κυριακή, διεκδικεί δυναμικά τον τίτλο!

Η Κάτια μίλησε στο blife.gr και τη Μαρία Νάβαλη, λίγες ώρες πριν τον τελικό. Από την πρώτη κουβέντα, καταλαβαίνεις πως είναι ένα γλυκό πλάσμα, ευγενικό και χαμηλών τόνων, με άποψη όμως και δυναμικό χαρακτήρα, μία νέα γυναίκα που πατά γερά στα πόδια της και ξέρει τι θέλει. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε εδώ και αρκετούς μήνες στις οθόνες μας. Η συμμετοχή της στο παιχνίδι ήταν κάτι που ήθελε πολύ… η κολλητή της!

«Η κολλητή μου δήλωσε συμμετοχή για μένα στο παιχνίδι. Συζητήσεις γινόταν με την παραγωγή από τον Ιανουάριο. Τελικά, το αποφάσισα, πέρασα κανονικά από όλη την διαδικασία των συνεντεύξεων κλπ και μπήκα στο παιχνίδι».

Η Κάτια είναι σχεδιάστρια μόδας, έχει σπουδάσει στην Φλωρεντία  και έχει ήδη επαγγελματική εμπειρία και «ιστορία» στο χώρο του ρούχου πάνω από 13 χρόνια. Δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία και όπως δηλώνει, δεν μετάνιωσε καθόλου για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

«Είναι μία περίεργη εμπειρία, με τα καλά και τα άσχημα. Είναι δύσκολο το παιχνίδι και η πανδημία του κορωνοϊού κάνει ακόμη πιο δύσκολες τις συνθήκες. Τα καταστήματα είναι κλειστά, οπότε δυσκολευόμαστε πολύ με τις αγορές για τα καθημερινά outfits. Επίσης, το να κρίνεσαι καθημερινά, δεν είναι το πιο απλό και εύκολο».

Σίγουρα η καθημερινή κριτική είναι μία δύσκολη και κουραστική κατάσταση, όπως επίσης, αρκετά απαιτητικά είναι και τα γυρίσματα.

«Τρεις ημέρες της εβδομάδας αφιερώνουμε στα γυρίσματα, ενώ τις υπόλοιπες προσπαθούμε να ξεκουραστούμε λίγο, αλλά κυρίως να ετοιμάσουμε τα outfits των επόμενων ημερών».

Η Κάτια είναι μία από τους έξι φιναλίστ… και αγόρια φέτος! Πιστεύει πως το άξιζαν και οι έξι;

«Ναι, το άξιζαν» δηλώνει …

Όσο για το αν η ίδια περίμενε πως θα φτάσει στον τελικό, τονίζει πως ναι, το περίμενε!

«Το περίμενα πως θα φτάσω μέχρι τον τελικό, γιατί δεν είχα βγει ποτέ προτεινόμενη και γιατί οι κριτές μου έλεγαν πάντα πως το στυλ μου είναι ξεχωριστό. Βέβαια, πάντα υπήρχαν παρατηρήσεις και επισημάνσεις τις οποίες άκουγα.»

«Είμαι έτοιμη για τον τελικό και δεν με πειράζει ό,τι και αν γίνει, γιατί είναι ένα παιχνίδι και είναι νίκη που έφτασα ως το τέλος. Από εδώ και πέρα είναι και ο παράγοντας της ψήφου του κοινού. Επίσης, δεν μετράει όλη η πορεία, αλλά η βαθμολογία της τελευταίας εβδομάδας, που μπορεί κάποιος να ήταν λίγο πιο πεσμένος. ».

Η Κάτια τονίζει, πως στην προτίμηση του κόσμου, μετράει και η συμπεριφορά γενικότερα του παίχτη, εκτός του στυλ στα ρούχα.

«Θα μετρήσει στην ψήφο και η συμπεριφορά του κάθε παίχτη στο παιχνίδι. Το στυλ δεν είναι μόνο ρούχα αλλά η γενικότερη στάση του ατόμου, η γενική του συμπεριφορά».

Κάτια, οι Σερραίοι έχουν στυλ;

«Ω, ναι… οι Σερραίες και οι Σερραίοι, όπως και οι Θεσσαλονικείς, προσέχουν την εμφάνισή τους. Είναι περιποιημένοι  πολύ. Έχω στο μυαλό μου την εικόνα από τα καφέ στην πόλη μου, όπου σχεδόν όλοι έχουν μία πολύ όμορφη εικόνα. Στην Αθήνα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πιο μεγάλη πόλη, όπου χάνονται τα άτομα. Θεσσαλονίκη και Σέρρες όμως, το στυλ είναι προσεγμένο».

Η συμμετοχή της στο παιχνίδι, έκανε γνωστή την Κάτια σε όλη την Ελλάδα. Δέχεται πολλά μηνύματα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία θετικά.

«Γίνεται χαμός με τα μηνύματα στα social. Πλέον, είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστώ. Θετικά μηνύματα, όμορφα κυρίως. Υπάρχουν βέβαια και κάποια αρνητικά, ίσως από τηλεθεατές που υποστηρίζουν άλλη παίκτρια ή από κάποιους ελάχιστους που απλά θέλουν να μειώνουν, αλλά είναι πραγματικά ελάχιστα».

Η Κάτια Φουρτούνη διεκδικεί την Κυριακή τον τίτλο του My Style Rocks και χρειάζεται τη θετική ψήφο όλων μας.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και οι Σέρρες θα είναι μαζί της!

Ευχαριστούμε Κάτια για την όμορφη συζήτηση!

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Συνεντεύξεις