Connect
To Top

ΤΖΕΝΗ ΑΒΡΑΜΕΛΗ: ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

Η προεκλογική περίοδος είναι σε εξέλιξη. Πως είναι το κλίμα, τι εισπράττεται από τους δημότες;

To κλίμα είναι γενικά ευνοϊκό προς τον συνδυασμό μας. Ο κ. Χρυσάφης είναι άνθρωπος αγαπητός και αποδεκτός από του δημότες των Σερρών. Επικρατεί μέχρι στιγμής ο πολιτικός πολιτισμός και θεωρώ ότι και το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει

Εντοπίσατε πράγματα και καταστάσεις που δεν γνωρίζατε, το διάστημα που έρχεστε σε επαφή με τον κόσμο; Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά τους;

Στην καθημερινή επαφή μου με τον κόσμο διαπιστώνω ότι όλοι μας λίγο πολύ βιώνουμε τα ίδια προβλήματα και μας απασχολούν τα ίδια θέματα. Τα προβλήματα των δημοτών είναι γνωστά εδώ και αρκετά χρόνια, έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες όμως εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα.

Ένα θέμα που ταλανίζει πολλούς δημότες είναι η άδικη υπερτιμολόγηση του νερού.

Άλλο βασικό πρόβλημα, που αφορά στην καθημερινότητά όλων μας είναι η στάθμευση των αυτοκινήτων, ιδίως στο κέντρο της πόλης. Βέβαια, υπάρχει parking στο κέντρο, αλλά δυστυχώς εξυπηρετεί λίγους συμπολίτες μας μας, γιατί το κόστος είναι μεγάλο, με αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων να διοχετεύεται περιμετρικά του κέντρου και αυτό από μόνο του δημιουργεί μια χαοτική κατάσταση.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του προγράμματος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ. Πως σας φάνηκε η συμμετοχή του κόσμου; Ως εμπειρία είναι κάτι που φανταζόσασταν ή όχι;

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν η αναμενόμενη για μένα. Δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στην αίθουσα, όπως και έξω από αυτήν. Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος και το εισπράξαμε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Όπως ήδη ανέφερα, για μένα ήταν αναμεμενόμενη η τόσο έντονη παρουσία του κόσμου, γιατί καθημερινά εισπράττω θετικά μηνύματα τόσο για τον κ. Χρυσάφη, όσο και για εμάς τους υποψηφίους που απαρτίζουμε το ψηφοδέλτιο. Επικροτείται από όλους το γεγονός πως είμαστε νέοι, άφθαρτοι, με όραμα και όρεξη για δουλειά και επιτέλους ας δοκιμάσουμε νέα πρόσωπα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι νέες ιδέες, οι καινοτόμες πρακτικές και η αστείρευτη επιμονή για να αλλάξουν κάποια πράγματα σε αυτόν τον τόπο είναι μια συνταγή που μόνο επιτυχία μπορεί να έχει. Όταν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση υπάρχουν άνθρωποι με θέληση και ικανότητα να διαχειρίζονται και να επιλύουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε μπορούν να επιτευχθούν σημαντικά έργα. Καιρός λοιπόν, να προχωρήσουμε μπροστά και να αλλάξουμε σελίδα.

Αν εκλεγείτε με ποιον τομέα θα θέλατε να ασχοληθείτε στο Δήμο των Σερρών;

Αν με τιμήσουν οι Σερραίοι δημότες με την ψήφο τους θα ήθελα να ασχοληθώ με τομείς στους οποίους και έχω γνώση λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας αλλά και ξέρω ότι μπορώ να πετύχω.

Ο τομέας της Κοινωνικής Πολιτικής με αφορά άμεσα γιατί ζουν ανάμεσά μας άνθρωποι που έχουν πραγματικά την ανάγκη μας. Οφείλουμε να σκύψουμε πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και τα τα εξαλείψουμε.

Επίσης στον τομέα της πααιδείας γιατί βιώνω από πρώτο χέρι τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία καθώς είμαι ενεργό μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέν και Κηδεμόνων ακκλα και ως γονέας που επιθυμώ ένα καλύτερο μέλλον για τα σχολεία μας

Τέλος θα με ενδιέφερε και ο επιχειρησιακός αναπτυξιακός τομέας γιατί προέρχομαι από τον χώρο των ελεύθερων επαγγελματιών και γνωρίζω πολύ καλά τις αγωνίες και την ανασφάλεια που διακατέχει όλους όταν δεν ανοίγονται ορίζοντες είτε προς την κατεύθυνση της επένδυσης είτε προς την κατεύθυνση της επέκτασης. Ο Δήμος πρέπει να είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και όχι απέναντι.

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Τοπική Αυτοδιοίκηση