Connect
To Top

ΑΝΝΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ: Ο ΛΕΥΚΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Η Άννα Ιορδανίδου, είναι υποψήφια στο Τοπικό Συμβούλιο Λευκώνα με τον συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη.

Η κ. Ιορδανίδου μιλά στο blife.gr για την απόφασή της να συμμετέχει στα κοινά, για τα προβλήματα του Λευκώνα και πως ένας νέος άνθρωπος πρέπει να συμμετέχει ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Σύστησε μας την Άννα Ιορδανίδου

Ονομάζομαι Άννα Ιορδανίδου του Παύλου και της Ελισσάβετ, αδερφή του Ιωάννη.  Είμαι παντρεμένη με τον Συρίλ Καλί και μητέρα 2 παιδιών. Γεννήθηκα στις Σέρρες και μεγάλωσα στον Λευκώνα. Σπούδασα γραφιστική και αποφοίτησα με υποτροφία. Επαγγελματικά ασχολήθηκα με το management επιχειρήσεων, όπου διακρίθηκα για τον αυστηρό επαγγελματισμό μου και τον ζήλο για την επίτευξη των στόχων που κάθε φορά έθετα. Το 2010 μετακόμισα στη Βέροια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου μου,όπως επίσης έζησα στη Λάρισα και στο Αγρίνιο.  Το 2018 επέστρεψα με την οικογένεια μου στη γενέτειρα μου. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με την  ανατροφή των παιδιών μου. Έχω ασχοληθεί εθελοντικά με διάφορες οργανώσεις στο παρελθόν  , όπως με το ” Χαμόγελο του παιδιού “,όπου επρόκειτο για μια μοναδική εμπειρία!

Τι είναι αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε με τα κοινά;

2. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια οικογένεια,  όπου ο πατέρας μου,που έχω σαν πρότυπο,  ήταν πάντα ενεργός στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πάντοτε θαύμαζα την ανιδιοτέλεια του και την υπέρμετρη προσπάθεια για το καλό του τόπου. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα γιατι παραμέριζε το ατομικό συμφέρον μπροστά στο συλλογικό. Θεωρώ τιμή μου και υποχρέωση μου ν ακολουθήσω τα χνάρια του και να βαδίσω στο δρόμο της επιτυχίας που χάραξε προς το καλύτερο και να φανώ αντάξια των προσδοκιών μου.

Είστε υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο του Λευκωνα με το συνδυασμό ΣΕΡΡ.ΑΣ του Φωτιάδη. Για ποιο λόγο επιλέξατε το συγκεκριμένο συνδυασμό;

Ο πρωταρχικός λόγος που επέλεξα αυτή την παράταξη είναι ο Στέφανος Φωτιάδης. Η 16χρονη πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση σε συνδυασμό με την πολύπλευρη προσωπικότητα του,απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος. Μια βόλτα στον πρώην Δήμο Λευκώνα θα ήταν αρκετή για να πείσει και τον πιο δύσπιστο πολίτη! Επίσης θεωρώ ότι σε συνεργασία με αλλά αξιόλογα και έμπειρα μέλη της παράταξης μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα.

Υπάρχουν κάποια προβλήματα που εντοπίζετε στον τόπο  σας και προτεραιότητα για σας εάν εκλεγείτε;

Το 2018 με την επιστροφή μου στον τόπο μου αντίκρυσμα ένα Δήμο φορτωμένο μόνο με προβλήματα. Κατά την προσωπική μου άποψη από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λευκώνας είναι οι “φορτωμένοι” λογαριασμοί νερού ,καθαριότητα και ύδρευση γιατί έχουν άμεση σχέση με το βιοτικό επίπεδο των πολιτών. Επίσης θεωρώ μεγάλο πρόβλημα τα νεκροταφεία λόγω της κακής συντήρησης τους,όπως παράλληλα και η ασφαλτόστρωση των δρόμων είναι ένα μείζων θέμα! Τέλος το Δημοτικό διαμέρισμα του Λευκώνα στερείται χώρων αναψυχής των παιδιών, όπως πάρκα, παιδικές χαρές και έχουν εγκαταλειφθεί εντελώς οι γεωργικοί δρόμοι και κτίρια που κατασκευάστηκαν επί δημαρχίας Φωτιάδη, όπως το Πολιτιστικό Κέντρο.  Αυτά είναι από τα πιο σημαντικά προβλήματα του χωριού μου , που μπορεί ο καθένας να διακρίνει και προσδοκώ την άμεση επίλυση τους.

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Συνεντεύξεις