Connect
To Top

ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ !

Ο καλύτερος τρόπος για να γυμναστείτε, είναι να επιλέξετε μια αποτελεσματική άσκηση και να την εντάξετε στην καθημερινότητά σας.

Ακολουθεί η άσκηση «αντίστροφη σανίδα»!Πώς γίνεται:
1. Καθίστε στο πάτωμα και τεντώστε τα πόδια σας μπροστά. Ακουμπήστε τις παλάμες στο έδαφος και απλώστε τα δάχτυλά σας για την καλύτερη στήριξη.
2. Λυγίστε μπροστά, σχηματίζοντας γωνία 45 ° με το πάτωμα. Βάλτε τα χέρια σας πίσω από τους γλουτούς σας, έτσι ώστε να βρίσκονται σε ευθεία γραμμή με τους ώμους σας.
3. Κρατήστε το βάρος σας με τα χέρια και τις φτέρνες, ενώ σπρώχνετε τους γλουτούς σας προς τα επάνω.
4. Ανασηκώστε τον κορμό, τα πόδια και τους γλουτούς μέχρι να σχηματίσουν μια ευθεία γραμμή, όπως και στην κανονική σανίδα.
5. Σφίξτε τους κοιλιακούς μύες σας, ενώ ο κορμός σας κινείται προς τα επάνω.
6. Κρατήστε τη θέση αυτή για 15-60 δευτερόλεπτα.
7. Χαμηλώστε αργά στο πάτωμα.

Αποτελέσματα:

• Βελτιώνει τους γλουτούς και τις γάμπες. Σε σύγκριση με την κανονική σανίδα, η αντίστροφη γυμνάζει τους γλουτούς και τις γάμπες πολύ περισσότερο.
• Βελτιώνει το μεταβολισμό. Όταν κάνετε αυτή την άσκηση, οι θερμίδες καίγονται ακόμα πιο γρήγορα και από ότι αν κάνατε μια δυναμική άσκηση. Έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη σανίδα, δεν έχουν προβλήματα με το μεταβολισμό.
• Τέλεια σπονδυλική στήλη. Η αντίστροφη σανίδα εγγυάται τη βελτίωση της στάσης του σώματος, καθώς χρησιμοποιεί τους μύες που σας βοηθούν να κρατήσετε την πλάτη σας ευθεία. Είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους υπαλλήλους γραφείου.
• Απαλλάσσει από τον πόνο και τις κράμπες στην πλάτη. Κάνοντας την αντίστροφη σανίδα τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα, θα απαλλαγείτε από τον πόνο στην πλάτη και τις κράμπες.
• Κάνει επίπεδους κοιλιακούς και πολλά άλλα. Είναι σημαντικό να μην χαμηλώσετε τη λεκάνη σας, ούτε να ρίξετε πίσω το κεφάλι σας και η πλάτη σας, πρέπει να βρίσκεται σε ευθεία. Η άσκηση αυτή δυναμώνει τα χέρια, τους κοιλιακούς και τα πόδια, ενώ επίσης τεντώνει τους μύες των ώμων.

πηγή : http://www.healthynews.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Ευ Ζην

 • ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ ΝΕΡΟ…ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΕΙΝΑΙ…

  Το ξέρουμε ότι η ενυδάτωση του οργανισμού είναι κλειδί για καλή υγεία, καθώς μπορεί να συμβάλλει μεταξύ άλλων στην ενδυνάμωση του...

  Beautiful Life23 Αυγούστου 2019
 • Ο ΧΟΡΟΣ ΟΦΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

  Η κίνηση του σώματος στον ρυθμό της μουσικής μπορεί να αλλάξει εντελώς τη ζωή σας.

  Beautiful Life23 Αυγούστου 2019
 • ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

  Η τάση χρήσης των φυτών δεν είναι κάτι νέο, αλλά πρόκειται για μια αρχαία πρακτική την οποία μάλιστα χρησιμοποιούσαν σε όλο...

  Beautiful Life23 Αυγούστου 2019
 • ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

  Ίσως κάποια πράγματα που σας προβληματίζουν είναι ενδείξεις ότι όλα πηγαίνουν καλά.

  Beautiful Life23 Αυγούστου 2019
 • ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

  Τα ενοχικά συναισθήματα έχουν διάφορους βαθμούς σοβαρότητας. Τα πιο ήπια μπορούν να εκδηλωθούν σαν ενοχλητικό παράσιτο, που συνεχώς μας βασανίζει και...

  Beautiful Life17 Αυγούστου 2019
 • ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ

  Ο κνησμός (φαγούρα) στο δέρμα του κρανίου είναι ένα πρόβλημα που πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους.

  Beautiful Life16 Αυγούστου 2019
 • ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ…

  Δεν πρόκειται για κάποιου είδους κακόγουστο αστείο: Η αλλεργία στον ήλιο ή φωτοδερματίτιδα όπως αποκαλείται επιστημονικά, όχι απλώς είναι υπαρκτή πάθηση,...

  Beautiful Life16 Αυγούστου 2019
 • ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

  Αν δεν πάτε διακοπές και έχετε άγχος δείτε τρόπους να διώξετε μακριά το στρες.

  Beautiful Life14 Αυγούστου 2019
 • 7 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΤΕ

  Φάγατε πριν λίγη ώρα και πάλι πεινάτε; Πιστέψτε μας, συμβαίνει σε όλες μας. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να περιορίσετε αποτελεσματικά την πείνα...

  Beautiful Life14 Αυγούστου 2019