Connect
To Top

ΕΞΑΤΜΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ;

Είτε φτιάχνεις πέννες με βότκα, είτε κοτόπουλο με σάλτσα μπύρας, έχεις πάντοτε στο μυαλό σου αυτόν το μύθο. Στην πραγματικότητα όμως το αλκοόλ δεν εξατμίζεται εντελώς όταν μαγειρεύεται μαζί με φαγητό. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα του USDA, σε πολλές περιπτώσεις παραμένει και μάλιστα ως κύριο συστατικό του πιάτου. Ακόμη και μετά από 2, ώρες μαγειρέματος, θα μείνει ανέπαφο ένα ποσοστό 5-10% του αλκοόλ.

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Γεύσεις