Connect
To Top

ΔΩΣΕ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Πολλοί από εμάς αγαπάμε τον καφέ. Είναι το μαγικό φίλτρο για να ξεκινήσει η μέρα μας…

Μπορεί όμως να αποδεδειχθεί εξαιρετικά παχυντικός καθώς δεν αγαπάμε όλοι τη πικρή γεύση του. Γι αυτό λοιπόν σου προτείνουμε λύσεις που δε παχαίνουν αλλά γλυκαίνουν τον καφέ…

– Σκόνη κακάο: Το κακάο μπορεί να δώσει έξτρα γεύση στον καφέ σας χωρίς να σας επιβαρύνει. Επιπλέον γεμίζει με ιχνοστοιχεία και μέταλλα τον οργανισμό…

-Κανέλα: Αρωματίσει το καφέ και αυξάνει τη θρεπτική του αξία. (εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε μοσχοκάρυδο ή ginger)

– Εκχύλισμα βανίλιας: Μερικές σταγόνες από εκχύλισμα βανίλιας αρκούν για να αρωματίσουν και να γλυκίσουν το καφέ σας.

-Xυμός πορτοκαλιού: Όχι μόνο σας οπλίζει τον οργανισμό με βιταμίνη C, αλλά παράλληλα, μπορεί να δώσει στον καφέ σας (συγκεκριμένα στον espresso).

 

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Γεύσεις