Connect
To Top

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ

Υπέροχη συνταγή με αγνά υλικά  από την εταιρεία τροφοδοσίας ΒΡΩΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ… δοκιμάστε την σήμερα κιόλας!!!

Υλικά:
Καλαμάρια Ινδιών ακαθάριστα(είναι πολύ μαλακά & νόστιμα)

Ελαιόλαδο Διαλεκτό

1 κρεμμύδι

1 κόκκινη πιπεριά

1 πράσινη πιπεριά

1 κούπα σάλτσα ντομάτας

1 σακουλάκι κριθαράκι 

Αλάτι,πιπέρι

Λίγο ξύδι & κρασί

Συνταγή:Καθαρίζουμε τα καλαμάρια Ινδιών καλά & τα βουτάμε στο ξύδι. Βάζουμε το τηγάνι σε δυνατή φωτιά & σοτάρουμε το κρεμμύδι,ρίχνουμε τις πιπεριές, τα καλαμάρια & σβήνουμε με κρασί. Αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε την ντομάτα & το αφήνουμε να πάρει μια βράση.Έπειτα ρίχνουμε ένα ζωμό κότας & τέλος το κριθαράκι .Μόλις αρχίσει να δένει το τραβάμε από την φωτιά.

Νόστιμο & γρήγορο!!!Καλή όρεξη!!!

 

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Γεύσεις