Connect
To Top

ΔΡΟΣΕΡΗ ΣΑΛΑΤΑ COSLO

Μία δροσερή σαλάτα από την Chef cookery professional NVQ κ. Ελένη Γκολοβόδα και το βιβλίο της “Τα περί Μαγειρικής από την Ελένη”.

ΥΛΙΚΑ

1/2 λάχανο

3-4 καρότα

1 κ. ζάχαρη

αλάτι,ξύδι,ελαιόλαδο

1/2 κ. σκόνη σκόρδου

1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό

2 κ.σ. μαγιονέζα

λίγο μαϊντανό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε το λάχανο και τα καρότα. Αφήνουμε το λάχανο με το αλάτι να μαραθεί για 15 περίπου λεπτά. Ξεπλένουμε καλά και ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο λίγη ώρα, να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρουμε.

Μυστικό

Προαιρετικά, προσθέτουμε λεπτές φέτες πράσινου μήλου και χρωματιστές πιπεριές για πιο εξωτική γεύση.

Η κ. Ελένη Γκολοβόδα είναι πτυχιούχος του
University of Plymouth  (Chef cookery professional NVQ)

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Γεύσεις