Connect
To Top

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΥΣ

Ένα ιδιαιτέρως δύσκολο σημείο για εκγύμναση είναι ο τρικέφαλος. Χρειάζεται προσπάθεια όλη τη χρονιά, για να έχουμε όμορφα μπρατσάκια κάθε καλοκαίρι.

Ακόμη και στο σπίτι μπορούμε να γυμνάσουμε το πίσω μέρος των χεριών. Φροντίστε να κάνετε τις ασκήσεις συστηματικά για να έχετε αποτελέσματα.

1η ΑΣΚΗΣΗ

Για την πρώτη άσκηση θα χρειαστείς μια καρέκλα η οποία κατά προτίμηση να ακουμπάει στον τοίχο ώστε να είναι σταθερή.

Ξεκινώντας βάλε τα χέρια σου στο μπροστινό μέρος από τα μπράτσα της καρέκλας, ενώ το σώμα σου θα είναι μπροστά από την καρέκλα. Τα πόδια σου θα πρέπει να είναι λυγισμένα, ενώ η πλάτη σου θα βρίσκεται κοντά στην καρέκλα.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να λυγίσεις αργά τους αγκώνες σου, ενώ ταυτόχρονα θα χαμηλώνεις το σώμα σου προς το πάτωμα μέχρι τα χέρια σου να σχηματίσουν σχεδόν μια γωνία 90 μοιρών.

Έπειτα, βάλε δύναμη στα χέρια σου και επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Επανέλαβε αυτή την άσκηση 10 με 15 φορές.

2η ΑΣΚΗΣΗ

Για την συγκεκριμένη άσκηση μπορείς να καθίσεις στο πάτωμα έχοντας λυγισμένα τα γόνατα σου ή ακόμη και να μείνεις όρθια, κρατώντας από έναν 2κιλο αλτήρα στο κάθε χέρι.

Ξεκίνα με τα χέρια σου τεντωμένα πίσω ώστε να είναι στην ευθεία και σιγά σιγά λύγισε τα προς τα μπροστά μέχρι να φτάσουν δίπλα από το στήθος σου. 15 επαναλήψεις και περνάς στην επόμενη άσκηση.

3η ΑΣΚΗΣΗ

Για αυτή την άσκηση θα πρέπει τα πόδια σου να είναι ελαφρώς λυγισμένα και η πλάτη σου προς τα μπροστά, χωρίς όμως να λυγίζεις το κάτω μέρος της πλάτης σου.

Τα χέρια θα πρέπει να είναι τεντωμένα κάτω από τους ώμους σου και κρατώντας και πάλι τους αλτήρες σου, θα πρέπει να λυγίζεις τους αγκώνες σου προς τα πίσω, μέχρι να νιώσεις την ωμοπλάτη σου να σε τραβάει. 15 επαναλήψεις και δω.

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Ευ Ζην

 • ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

  Τα ενοχικά συναισθήματα έχουν διάφορους βαθμούς σοβαρότητας. Τα πιο ήπια μπορούν να εκδηλωθούν σαν ενοχλητικό παράσιτο, που συνεχώς μας βασανίζει και...

  Beautiful Life17 Αυγούστου 2019
 • ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ

  Ο κνησμός (φαγούρα) στο δέρμα του κρανίου είναι ένα πρόβλημα που πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν κάποια στιγμή στη ζωή τους.

  Beautiful Life16 Αυγούστου 2019
 • ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ…

  Δεν πρόκειται για κάποιου είδους κακόγουστο αστείο: Η αλλεργία στον ήλιο ή φωτοδερματίτιδα όπως αποκαλείται επιστημονικά, όχι απλώς είναι υπαρκτή πάθηση,...

  Beautiful Life16 Αυγούστου 2019
 • ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

  Αν δεν πάτε διακοπές και έχετε άγχος δείτε τρόπους να διώξετε μακριά το στρες.

  Beautiful Life14 Αυγούστου 2019
 • 7 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΤΕ

  Φάγατε πριν λίγη ώρα και πάλι πεινάτε; Πιστέψτε μας, συμβαίνει σε όλες μας. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να περιορίσετε αποτελεσματικά την πείνα...

  Beautiful Life14 Αυγούστου 2019
 • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ

  Ως δυσκοιλιότητα περιγράφεται γενικά η κατάσταση κατά την οποία ένα άτομο έχει λιγότερες από τρεις κενώσεις του παχέος εντέρου την εβδομάδα.

  Beautiful Life9 Αυγούστου 2019
 • ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

  Συνήθως όταν προγραμματίζουμε καλοκαιρινές διακοπές, μεριμνούμε για πολλά πράγματα. Τοποθεσία, μετακινήσεις, κόστη, διαμονή είναι σε πρώτο πλάνο.

  Beautiful Life9 Αυγούστου 2019
 • ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ…

  Πόσες φορές δεν έχουμε πάει στον γιατρό για κάποιο σύμπτωμα και μετά από σειρά εξετάσεων η απάντηση είναι: «Δεν έχετε τίποτα,...

  Beautiful Life9 Αυγούστου 2019
 • ΟΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ

  Καλοκαίρι και παγωτό είναι δύο λέξεις που πάνε μαζί. Έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ πόσες θερμίδες έχει το κάθε παγωτό και πόση γυμναστική  χρειάζεται...

  Beautiful Life8 Αυγούστου 2019