Connect
To Top

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ: ANTΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Η φύση μας βοηθά ακόμη και στην περίπτωση της κατάθλιψης. Πολύτιμα βάμματα προσαρμογόνων βοτάνων που μας τονώνουν και ανεβάζουν τη διάθεση.

Ο όρος “προσαρμογονο βοτανο” (επίσης, γνωστό και ως ανταπτογόνο) είναι πρόσφατος ιατρικός όρος, ο οποίος εισήχθη για πρώτη φορά το 1947 από τον Pώσο τοξικολόγο Nikolay Vasilievich Lazarev. Τα προσαρμογόνα βότανα :
1. είναι μη-τοξικά, δηλαδή δε δημιουργούν παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό.
2. προσφέρουν μια “μη-συγκεκριμένη” (non specific) ενίσχυση της ικανότητας του οργανισμού να αντιστέκεται στις αρνητικές επιρροές και στους στρεσογόνους παράγοντες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στις, συχνά, σκληρές συνθήκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.
3. προσαρμόζουν τη δράση τους ανάλογα με τις ανάγκες μας, δηλαδή προσφέρουν στον οργανισμό αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη εκείνη χρονική στιγμή και όχι κάτι άλλο.
4. Το βασικότερο όμως είναι ότι:
– αποτοξινώνουν και εξισορροπούν τις κυτταρικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού και βοηθούν στη θεραπεία των εκάστοτε διαταραχών γιατί επαναφέρουν στα φυσιολογικά επίπεδα όλες τις λειτουργίες του οργανισμού & των επιμέρους οργάνων του.

Στο κατάστημα βιολογικών προϊόντων BIO – SHOP θα βρείτε βάμματα  θαυματουργών προσαρμογόνων βοτάνων.

Tincture:RHODIOLA ROSEA

Η ροδιόλα (Rhodiola rosea) ή χρυσή ρίζα είναι ένα ισχυρό προσαρμογόνο που έχει βρεθεί στο επίκεντρο πολλών ερευνών. Η ροδιόλα εμποδίζει την κόπωση που σχετίζεται με το ψυχικό και σωματικό στρες, ενώ θεωρείται ότι χρησιμοποιήθηκε από Ρώσους κοσμοναύτες, αθλητές και στρατιωτικό προσωπικό. Πολλά χρόνια μελέτης αποκάλυψαν τους συγκεκριμένους μηχανισμούς με τους οποίους δρα ως προσαρμογόνο.

Η ροδιόλα περιέχει φυτοχημικά που είναι γνωστά ως salisdroside, τα οποία πιστεύεται ότι συμβάλλουν στην ανακούφιση από το άγχος και στην καταπολέμηση της γήρανσης. Επίσης, καταστέλλει την παραγωγή κορτιζόλης και αυξάνει τα επίπεδα των πρωτεϊνών που είναι ανθεκτικές στο στρες.

Μελέτες έχουν δείξει ότι επαναφέρει τις φυσιολογικές συνήθειες κατανάλωσης φαγητού και ύπνου μετά από στρες, μειώνει την ψυχική και σωματική κόπωση και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες, το θερμικό στρες, την ακτινοβολία και την έκθεση σε τοξικές χημικές ουσίες. Η ροδιόλα προστατεύει επίσης την καρδιά και το συκώτι, αυξάνει τη χρήση του οξυγόνου, βελτιώνει τη μνήμη και μπορεί ακόμη και να παρατείνει τη μακροζωία. Επίσης, καινούριες έρευνες έδειξαν ότι είναι ένας αποτελεσματικός παράγοντας απώλειας βάρους.

Χρησιμοποιείται το πρωί για ενέργεια.

Tincture:VISCUM ALBUM,PASSIFLORA INCARNATA,HUMULUS LUPULUS

Πρόκειτα για ένα πολύ πετυχημένο μείγμα,για στρές,άγχος και αυπνίες.Το Viscum Album,ανήκει επίσης στα κορυφαία προσαρμογόνα. Η χρήση του αρχίζει απ το μεσημέρι και μετά.Καταστέλλει το άγχος,τις κρίσεις πανικού και την νευρική υπέρταση.Επίσης ισορροπεί και τα κλιμακτηριακά σκαμπανεβάσματα. Είναι χαλαρωτικό ι και ανάλογα με την δοσολογία,μπορεί να γίνει και υπνωτικό.Πρόκειται για έναν συνδυασμό με απίστευτα αποτελέσματα.

Και μην σας κάνει εντύπωση αν  δείτε κι άλλες παθήσεις που πιθανόν να έχετε,να υποχωρούν….αυτό για τα προσαρμογόνα φυτά είναι ΝΟΜΟΣ. Δρούν κατα βούληση κατα πασας νόσου!

Στο BIO – SHOP θα βρείτε τα 2 βάμματα στην τιμή των 24 ευρώ.

bioshop

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Ευ Ζην