Connect
To Top

ΤΕΛΕΙΕΣ ΓΑΜΠΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Από τα πιο sexy σημεία του γυναικείου κορμιού οι γάμπες, θέλουν τη δική τους γυμναστική… ευτυχώς είναι εύκολο να γίνουν τέλειες!

 

Οι άντρες μας έχουν εξομολογηθεί πως τις κατατάσσουν στο top 5 των πιο σέξι σημείων πάνω στο γυναικείο κορμί και οφείλουμε να τους ακούσουμε. Είτε διαγράφονται μέσα από το στενό σας παντελόνι είτε ξεπροβάλλουν κάτω από τη midi φούστα σας πρέπει πάντα να είναι… τέλειες.

Ευτυχώς δε χρειάζεται να κάνετε ούτε ροκανίσματα στον πάγκο των κοιλιακών ούτε και push ups, αφού έχουμε για εσάς τις πιο εύκολες ασκήσεις για να αποκτήσετε τις γάμπες ενός μοντέλου μόνο με 5 λεπτά καθημερινής άσκησης. Και το καλύτερο σας το κρατήσαμε για το τέλος, αφού τις συγκεκριμένες ασκήσεις μπορείτε να τις κάνετε όσο είστε στο γραφείο ή το σπίτι και μιλάτε στο τηλέφωνο.

Άσκηση 1

Καθίστε στην άκρη μίας καρέκλας και ακουμπήστε τα πόδια σας στο έδαφος. Από τη θέση αυτή ανασηκώστε τις φτέρνες και ρίξτε όλο σας το βάρος στο σημείου του μαξιλαριού του πέλματος και των δαχτύλων σας. Ύστερα, κάντε μερικές πιέσεις μετατοπίζοντας το βάρος. Για να καταλάβετε ότι κάνετε σωστά την άσκηση, πρέπει να αισθάνεστε ένα τράβηγμα στο σημείο της γάμπας.

*Κάντε 3 σετ των 15 επαναλήψεων

Άσκηση 2

Σταθείτε όρθιες με τα πόδια παράλληλα και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Από τη θέση αυτή σταυρώστε τα χέρια μπροστά από το στήθος ακουμπώντας τους ώμους σας. Σηκώστε τις φτέρνες σας από το πάτωμα και μείνετε στη θέση αυτή για 15 δευτερόλεπτα. Ακουμπήστε τις ξανά στο πάτωμα και επαναλάβετε το για 10 φορές.

Άσκηση 3

Σταθείτε στην άκρη ενός σκαλιού με τις άκρες των πελμάτων σας. Από τη θέση αυτή κάντε μερικές μικρές πιέσεις προς τα κάτω ρίχνοντας όλο το βάρος σας στις φτέρνες. 20 με 30 επαναλήψεις κρίνονται επαρκείς.

πηγή: http://www.queen.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία : Ευ Ζην

 • ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ;

  Για κάποιο άγνωστο λόγο, κάποιοι από εμάς κοιμούνται άνετα και ήσυχα, ενώ άλλοι αρχίζουν να βγάζουν… λόγους ολόκληρους καθώς κοιμούνται βαθιά.

  Beautiful Life25 Σεπτεμβρίου 2017
 • ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ

  Κοιτάτε γύρω σας και βλέποντας γυναίκες με ωραίο σώμα τις θεωρείτε τυχερές από τη… φύση. Όμως ίσως η αλήθεια είναι διαφορετική…...

  Beautiful Life25 Σεπτεμβρίου 2017
 • Ο ΧΟΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

  Έρευνες έχουν δείξει πως ο χορός βοηθά στη διατήρηση της νεότητας του οργανισμού και του εγκεφάλου.

  Beautiful Life24 Σεπτεμβρίου 2017
 • ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

      Ήταν λίγο μετά τα Χριστούγεννα του 2012, και όπως πολλοί άλλοι, συλλογιζόμουν τη νέα χρονιά που ερχόταν και σκεφτόμουν...

  Beautiful Life24 Σεπτεμβρίου 2017
 • ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Η ΙΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Ιλαρά. Μια ασθένεια σχεδόν εξαφανισμένη επιστρέφει και κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου καθώς απειλεί βρέφη και μικρά παιδιά αλλά και ανεμβολίαστους...

  Beautiful Life21 Σεπτεμβρίου 2017
 • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΣΑΣ

  Για να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας θα πρέπει πρώτα να τις αναγνωρίσετε …

  Beautiful Life21 Σεπτεμβρίου 2017
 • ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ

  Σίγουρα γνωρίζετε κι εσείς τις διάφορες μεθόδους αποτοξίνωσης του οργανισμού που είναι διαθέσιμες στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο.

  Beautiful Life21 Σεπτεμβρίου 2017
 • ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

  Ανέξοδο, ιδανικό για τους περισσότερους, το περπάτημα είναι η πιο απλή, ασφαλής και εύκολη γυμναστική.

  Beautiful Life20 Σεπτεμβρίου 2017
 • ΛΕΒΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  Η λεβάντα είναι ο σύμμαχος μας για τη θωράκιση της υγείας μας με αμέτρητες εφαρμογές και ιδιότητες και με υπέροχο άρωμα.

  Beautiful Life19 Σεπτεμβρίου 2017